Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Okrogla miza na temo "Ohranitev krajine - razvojna priložnost Krasa"

28. november 2007

Organizator Civilna iniciativa Kras vabi na okroglo mizo na temo "Ohranitev krajine - razvojna priložnost Krasa", v veliko sejno dvorano občine Sežana, v petek 30. novembra 2007 ob 17.00.

Moderator okrogle mize bo g.Bogdan Macarol. Sodelujoči strokovnjaki: predstavnik Ministrstva za okolje in prostor (prostorska zakonodaja), dr. Ljubo Lah, Fakulteta za arhitekturo (arhitektura Krasa, Igor Maher, Zavod RS za varstvo narave (kulturna krajina - naravna dediščina), Danilo Antoni, Studio Antoni Nabrežina (stanje tržaškega Krasa)

Okrogla miza je pripravljena na podlagi aktualne problematike v povezavi z načrti za urbanistične posege v krajino na Krasu kot odziv na različna stališča investitorjev, lokalnega prebivalstva in občinskih uprav. Strokovnjaki z različnih področij nam bodo predstavili svoje poglede in strokovne podlage za posege v bivalno okolje ter vplive le-teh na kakovost bivanja lokalnega prebivalstva.

Organizator hkrati vabi vse, ki bi s svojim prispevkom radi povedali svoje mnenje in obogatili vsebino, da jim posredujejo povzetek prispevka, ki naj ne bo daljši od 3 minute, na kontakte: Robert Rogič, tel. 041.663.221 in Tanja Godnič, tel. 031.267.529.

Vljudno vabljeni!

Civilna iniciativa Kras