Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Sodelovanje DKAS na sejmu FLORA '08 / razstava projektov in predavanja

29. januar 2007

Celjski sejem, organizator 13. mednarodnega sejma FLORA, je tudi letos povabil DKAS k sodelovanju in društvu v ta namen ponovno ponudil prostor za razstavo, panoje, prostor za morebitna predavanja ter možnost za vodene prireditve.

Lansko leto je DKAS na sejmu FLORA sodeloval s spremljajočo razstavo projektov zasebnih vrtov in parkov. Letos želi DKAS na pobudo organizatorja razstavo dopolniti še z aktivnim sodelovanjem članov. Namen tega je, da na razstavi prisotni lahko v živo predstavijo stroko in prakso. V okviru dogodka so DKAS ponovno na razpolago seznami novinarjev in možnost, da zainteresirani izvedo več več o naši dejavnosti preko obvestil, ki jih bo širila PR služba organizatorja.

Leta 2007 je imel sejem 19.000 obiskovalcev (od tega 12% poslovnih in 88% zasebnih obiskovalcev) in 139 domačih in tujih razstavljavcev. Ob dogodku se je odvilo 26 spremljajočih prireditev namenjenih strokovnim in splošnim obiskovalcem, sejem pa je bil medijsko podprt s 95 objavami v 38. različnih medijih.

13. mednarodni sejem FLORA bo potekal od 14. do 16. marca 2007 v Celju. UO DKAS predlaga, da se DKAS aktivno odzove s:
  • predstavitvami novih projektov zasebnih vrtov in javnih ureditev,
  • predavanji in
  • aktivno udeležbo članov DKAS na razstavnem prosotru društva.

V ta namen UO DKAS vabi vse člane, da do srede, 6. februarja 2007 izrazijo interes za sodelovanje na razstavi projektov in morebitno aktivno udeležbo. Projekti bodo predstavljeni kot izdelki članov DKAS, zato bodo vsi zainteresirani razstavljavci v nadaljevanju priprav prejeli "layout" za predstavitvene panoje s katerim bomo poskrbeli, da bo razstava smiselno poenotena. Razstavne plakate bo potrebno na svoje stroške izdelati in oddati na poštni naslov, ki bo skupaj z "layoutom" posredovan kasneje.

Zainteresirani pošljite svoje podatke s številom projektov, ki jih želite predstaviti na e-mail naslov in navedite: ime avtorja, ime projekta ter leto in kraj izvedbe. Prav tako navedite svojo interes za morebitno udeležbo kot predstavniki DKAS s svojo prisotnostjo na razstavi ali predavanjem.

Več informacija na spletni strani Celjskega sejma.

Sergej Hiti, član UO DKAS in koordinator projekta