Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Razstava absolventov krajinske arhitekture

26. marec 2008

Z razstavo absolventov krajinske arhitekture smo se hoteli predstaviti kot letnik, predvsem pa čim večjemu številu širše javnosti predstaviti študij krajinske arhitekture. Po naših izkušnjah javnost raje gleda kot pa posluša. Mi projekte predstavljamo kot vizualne podobe, zato smo se odločili da se na enak način predstavimo. Idejo o razstavi doktor profesorja Gazvode izrečene pozno spomladi, smo pustili zoreti vso poletje. Jeseni smo se odločili: razstava absolventov krajinske arhitekture se bo zgodila in tekom potovanja po slovenskih krajih bo predstavila, ne samo delo študentov, temveč tudi študij krajinske arhitekture in Biotehniško fakulteto! Naj vidijo kdo smo in kaj vse znamo in zmoremo.

Potujoča razstava je že obiskala Postojno, Izolo, Bovec, Velenje in Celje, v naslednjih dneh pa jo bomo zaključili v Ljubljani. Zato vas vljudno vabimo na otvoritev, ki bo 1.4.2008 ob 19. uri v Hiši arhitekture v atriju na Vegovi 8.

Predstavljeni bodo projekti, ki so nastali v 4. letniku študija krajinske arhitekture, kot plod sodelovanja na treh javnih natečajih: Hobart waterfront international design competition (Hobart, Avstralija), Tičistan (park Tivoli, Ljubljana) in razvojni program za vas Martinj vrh (občina Škofja Loka).

Vljudno vabljeni!

Absolventi krajinske arhitekture