Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Novi horizonti v urejanju otroških igrišč

22. marec 2010

V Mestnem muzeju Ljubljana bo 31. marca 2010, od 16. do 19 priložnost za seznanitev z novostmi v urejanju otroških igrišč in razpravo z res zanimivima predavateljema. Predavala bosta Julian Richter in Harry Hartbottle.

Julian Richter se več kot 40 let ukvarja z razvojem in proizvodnjo igral in velja za eno osrednjih osebnosti na področju Evropskega razmišljanja o varnosti otroške igre'. Kot večletni vodja CEN Tehničnega komiteja, ki določajo Evropske standarde za igrala je soavtor standardov (EN 1176). Svojo dejavnost izvaja v duhu ''as much value as possible, as much safety as necessary''.

Harry Harbottle ima izkušnje z delom v prostovoljstvu, v javnem in privatnem sektorju in dobro razume frustracije in koristi vseh strani pri ustvarjanju kvalitetnih javnih prostorov. Pred dvajset leti je bil imenovan za strokovnjaka Evropske komisije za varnost potrošnika in varnost otroka. Zaslužen je tudi za širjenje navodil Evropskih standardov za varnost otroških igral. Je pristaš samovarovalnega pristopa k vzgajanju otrok.

Kotizacije ni, na voljo je vabilo na dogodek, prijave pa sprejemajo na email naslov.

Maja Simoneti