Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Mreža javnih učnih vrtov

10. junij 2010

Vabimo vas na delavnico z naslovom 'Mreža javnih učnih vrtov za višjo kvaliteto urbanega kmetijstva', ki bo v torek, 15. junija 2010, ob 17. uri v prostorih CNVOS na Povšetovi 37 v Ljubljani, 4. nadstropje.

Namen delavnice je podpreti aktivnosti v okviru pobude društva Mule za Mrežo javnih učnih vrtov. Mreženje bo omogočalo višjo kvaliteto javnih vrtov oz. urbanega kmetijstva pri nas. Vrt je oblika parka, ki ga aktivno oblikujejo vsi uporabniki. Na delavnici bomo oblikovali strateška izhodišča, ki naj usmerjajo kreativna in praktična prizadevanja. Posebno pozornost bomo namenili pomenu lokalnega prebivalstva in potrebnim korakom za njihovo ozaveščanje in motivacijo. Opredelili bomo širši programski spekter dogodkov/aktivnosti/vsebin, ki so lahko med seboj povezane pod okriljem javnega učnega vrta (sociala, kultura, umetnost, izobraževanje, gospodarjenje, ekologija…).

Pričakujemo, da se bodo med delom po skupinah prepoznali posamezniki, ki bodo pripravljeni delovati v nadaljevanju v projektih, ki jih je že in jih še bo pridobilo društvo Mule preko prijav na azlične razpise.

Več informacij in prijave v priponki.

Uredništvo
Datoteke