Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Predavanje prof. dr. Andreja Pogačnika: Prostorsko načrtovalska kompozicija

4. oktober 2012

Katedra za prostorsko planiranje Univerze v Ljubljani (FGG) vabi ob upokojitvi prof. dr. Andreja Pogačnika na njegovo zaključno predavanje z naslovom »Prostorsko načrtovalska kompozicija«. Po predavanju je predviden sprejem, kjer bi se mu ob prijateljskem druženju zahvalili za njegov doprinos k razvoju prostorskega načrtovanja pri nas in mu zaželeli veliko dobrega v tretjem življenjskem obdobju.

Prof. dr. Andrej Pogačnik je bil skoraj štiri desetletja predstojnik Katedre za prostorsko planiranje ter Interdisciplinarnega podiplomskega študija prostorskega in urbanističnega planiranja (IPŠPUP). Tudi po njegovi zaslugi je eden prvih podiplomskih študijev na ljubljanski univerzi živel in se izvajal tako dolgo, dokler ga niso ukinili bolonjski študijski programi. Ob tej slovesnosti želimo obeležiti tudi spomin na omenjeni podiplomski študij.

Zaključno predavanje s sprejemom bo v sredo, 14. novembra 2012 s pričetkom ob 13.00 uri.

Organizatorji prosijo, da iz organizacijskih razlogov svojo udeležbo potrdite najkasneje do 15. oktobra 2012 po e-pošti na naslov konstanca.soss@fgg.uni-lj.si (pred dogodkom boste prejeli vabilo s točnim programom in lokacijo dogodka).

Uredništvo