Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Mednarodni posvet: Orodja za policentrični razvoj

14. oktober 2013

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani, Fakulteto za arhitekturo organizira mednarodni posvet v okviru projekta POLY 5: Orodja za policentrični razvoj. Posvet bo potekal v Ljubljani, 16. oktobra 2013 od 11:30 – 17:00 (Fakulteta za arhitekturo, Plečnikova predavalnica Zoisova 12, 1000 Ljubljana).

Projekt POLY 5 – »Polycentric Planning Models for Local Development in Territories interested by Corridor 5 and its TEN-T ramifications«, pri katerem kot partner sodeluje Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije, naslavlja problem marginalizacije območij v Alpah s strani velikih infrastrukturnih projektov.

V prvem delu posveta bo predstavljen okvir za strateško in izvedbeno planiranje na regionalni ravni, vključno s primeri nekaterih ključnih prometnih projektov v Ljubljanski urbani regiji. V drugem delu posveta pa bodo partnerji projekta POLY 5 predstavili konkretna orodja, ki jih uporabljajo v procesih razvoja in izvedbe velikih prometnih projektov.

Vabilo na posvet
Program posveta

Več informacij je na spletni strani RRA LUR.

Organizatorji prosijo, da udeležbo potrdite na e-naslov gaja.trbizan@ljubljana.si.

Uredništvo