Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Urbani sprehodi Jane's walk

Urbani sprehodi Jane's walk

7. maj 2015, dopolnitev 8. maj

Tudi letos so po Sloveniji organizirani urbani sprehodi Jane's walk. Več o tem, kaj so urbani sprehodi in katerih se še lahko udeležite letos, preberite na na spletni strani Inštituta za politike prostora.

Posebej lepo ste vabljeni na urbane sprehode, ki jih organizirajo naši kolegi, in sicer danes ob 14h v Ljubljani in v soboto, 9. maja 2015 v Škofji Loki in Novem mestu.

Pazi!park v sodelovanju z RRA LUR in TP Lj organizira urbani sprehod po javnih površinah Tehnološkega parka v Ljubljani danes, v petek, 8. maja 2015 ob 14h ob ribniku v Tehnološkem parku Ljubljana na Brdu. Sprehod bo potekal po Tehnološkem parku, ki je znan predvsem po modernih poslovnih prostorih za visokotehnološka podjetja, ponaša pa se tudi s prijetnim zelenim okoljem. Več na spletni strani.

V Škofji Loki se bo sprehod začel ob 10.00 pred Upravno enoto na Mestnem trgu. Sprehod organizirata Darja Matjašec in Anja Musek, ki bo sprehod tudi vodila. Sprehodili se bomo po delu starega mestnega jedra Škofje Loke in posvetili posebno pozornost Mestnemu trgu.
Vabilo s podrobnejšimi informacijami je v priponki.

V organizaciji Društva arhitektov Dolenjske in Bele krajine (DAD) in DKAS bo v Novem mestu potekal sprehod Jane's Walk, ki ga bo vodila Jelka Hudoklin. Sprehod se bo začel ob 16.00 na Novem trgu in zaključil na predvidenem arheološkem parku na Marofu.
Letak s podrobnejšimi informacijami je v priponki.

Lepo vabljeni!

UO DKAS