Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Vabilo k sodelovanju na razstavi Zelena infrastruktura – novi izzivi načrtovanja mestne krajine

23. februar 2016


Vabimo vas k sodelovanju na razstavi Zelena infrastruktura – novi izzivi načrtovanja mestne krajine, ki jo pripravljamo v sklopu dogodkov, s katerimi želimo izpostaviti pomen načrtovanja, urejanja in vzdrževanja zelenih in drugih javnih površin za kakovost bivanja. Prva otvoritev razstave bo v okviru istoimenske mednarodne konference, ki jo organiziramo v sodelovanju z Oddelkom za krajinsko arhitekturo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani in Regionalno razvojno agencijo Ljubljanske urbane regije ter ob podpori Mestne občine Ljubljana, saj se bo odvijala v okviru prireditev Ljubljana – Zelena prestolnica Evrope 2016 kot tudi drugih dogodkov DKAS v aprilu in maju 2016.

Razstaviti želimo čim več primerov domače in tuje dobre prakse na področju načrtovanja, urejanja in vzdrževanja zelene infrastrukture oziroma mestnih zelenih sistemov. Izpostaviti želimo kakovostno delo in prizadevanja projektantov, naročnikov, izvajalcev in drugih udeleženih in na ta način opozoriti strokovno in širšo javnost na velike potenciale zelene infrastrukture za dvig kakovosti bivalnega okolja. Razstava se bo iz Ljubljane selila v druge kraje po Sloveniji, na Hrvaško in v Srbijo.

Zainteresirani se na razstavo prijavite tako, da do 10. 3. 2016 pošljete izpolnjeno prijavnico (v prilogi) na naslov: info@dkas.si. Več podrobnosti glede razstave bodo posredovane na naslove prijavljenih razstavljavcev.

Več v vabilu.

Prijavnica_pdf
Prijavnica_doc

UO DKAS