Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Mesec krajinske arhitekture 2017

18. februar 2017

V letu 2017 naše društvo praznuje 25 let obstoja. Predvidenih je več dogodkov, med njimi tudi vedno aktivno tradicionalno praznovanje meseca krajinske arhitekture.

Osrednji dogodek Meseca KA 2017, ki bo predvidoma 7. aprila 2017 v Ljubljani, strokovni posvet Slovenska krajina / pred izzivi prihodnosti / na prelomu tisočletja, organiziran v sodelovanju z Biotehniško fakulteto. Od 24. do 27. aprila 2017 bo v Rovinju potekalo tradicionalno srečanje društev krajinskih arhitektov Slovenije, Srbije in Hrvaške KPK (Krajina-Pejzaž-Krajobraz). 22. septembra 2017 pa bomo naše praznovanje zaključili v Prekmurju s strokovnim posvetom Krajinske ureditve za zeleni turizem in prvim odprtjem fotografske razstave Oblikovane krajine, pa tudi z druženjem in praznovanjem našega jubileja.

Letošnja rdeča nit Meseca krajinske arhitekture bo prestavitev dela krajinskih arhitektov, ki delujemo na različnih področjih, ravneh in območjih. Uspešna izvedba je možna, v kolikor se v njeno organizacijo vključimo v čim večjem številu, tako člani DKAS, študentje krajinske arhitekture, kot tudi vsi ostali, ki lahko kakorkoli prispevate k organizaciji dogodkov. Zato vas prijazno vabimo, da se odzovete in tvorno sodelujete pri izvedbi dogodkov v okviru meseca KA 2017.

Vse, ki ste pripravljeni sodelovati, vabimo, da svoje ideje in želje sporočite Saši Piano (041 256 035, sasa.piano@gmail.com) ali na naslov društva info@dkas.si, najkasneje do konca februarja. Veseli bomo vašega odziva in obiska dogodkov v Mesecu krajinske arhitekture 2017.

Več v priponki.
Lepo vabljeni!

UO DKAS
Datoteke