Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Fotografski natečaj DKAS - Dodatna pojasnila

NE SPREGLEJTE

V zvezi s fotografskim natečajem OBLIKOVANA KRAJINA, ki poteka v organizaciji Društva krajinskih arhitektov Slovenije, glede na prispela vprašanja podajamo še naslednja pojasnila glede pogojev sodelovanja:

Vsak prijavitelj lahko pošlje po 7 fotografij. Prijavitelj je lahko avtor ureditve (krajinski arhitekt) ali pa fotograf. Na teh sedmih fotografijah je lahko bodisi ena ureditev, lahko jih je tudi več (torej največ do sedem ureditev/ prijavitelja).
Prav tako lahko krajinski arhitekt oziroma avtor/soavtor ureditev s svojimi projekti sodeluje skozi različne prijavitelje - različne fotografe, ki slikajo njegove ureditve in vsak lahko kot prijavitelj prispeva po 7 fotografij.
Primer: Marija Novak, ki je krajinska arhitektka, bi želela prispevati fotografije za natečaj. Lahko pošlje svojih 7 fotografij (ene ureditve ali pa do sedem različnih ureditev, avtorji fotografij so lahko različni, avtor fotografije je lahko Marija Novak ali kdorkoli drug), ob tem pa lahko fotografije njenih ureditev pošljejo tudi drugi fotografi, vendar vsak fotograf lahko pošlje največ 7 fotografij.

Celotni pogoji sodelovanja so dostopni v priloženem dokumentu - RAZPIS.

Naj vas ob tem ponovno spomnimo, da vaše fotografije pričakujemo do 10.6.2017.