Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Vabilo na 25. redno letno skupščino DKAS

Spoštovani člani DKAS, krajinski arhitekti, podporniki in nekdanji člani DKAS,

letošnje leto je za Društvo krajinskih arhitektov Slovenije jubilejno, saj praznujemo 25 let delovanja. V ta namen smo pripravili različne dogodke, osrednje praznovanje pa je bilo konec oktobra v Lendavi s posvetom, razstavo fotonatečaja in slavnostno akademijo s podelitvijo nagrad. Več o izvedenih dogodkih lahko preberete na tej in na facebook spletni strani (https://www.facebook.com/dkas.drustvokrajinskiharhitektov/).

Leto bomo zaključili s skupščino in prednovoletnim druženjem, kjer bomo podrobneje predstavili delovanje DKAS v letu 2017, govorili bomo o krajinski politiki, na kratko predstavili bistvene spremembe, ki jih prinaša nova zakonodaja, predstavili knjižico ob 25 letnici DKAS, v katero so predsedniki in Upravni odbori zapisali svoje spomine na delovanje društva.

Ob tej priložnosti tudi vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na 25. redni letni skupščini, ki bo 14. 12. 2017 ob 17h na Biotehniški fakulteti, predavalnica D1 (nova stavba – dekanat).

V upanju, da se zberemo v čim večjem številu, vas lepo pozdravljamo,
Člani upravnega odbora DKAS: Jože Novak, Mojca Golobič, Saša Piano, Nuša Britovšek, Petra Vertelj Nared, Tomaž Acman, Lucija Gritli, Alenka Padežnik