Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Otroci živijo mesto

10.10.2018
ob 10.00 Info točka v Tivoliju, ob 12.00 Kino Šiška

Društvo Pazi!park v sodelovanju s Kinom Šiška in s sofinanciranjem Oddelka za kulturo, Mestne občine Ljubljana, 10. 10. organizira dogodek Otroci živijo mesto, ki bo prispeval k razvoju mest, prijaznih otrokom in mladim. Skozi terenski ogled, predavanja in razprave bomo z različnih vidikov odgovarjali na vprašanja: katere prvine javnega prostora potrebujejo otroci in mladi za srečno odraščanje v mestu? Kako omogočiti otrokom, da bodo lahko več časa zunaj? Kaj lahko za razvoj mesta, prijaznega otrokom in mladim naredijo odločevalci, stroka in prebivalci?

Dogodek bo s predavanjem dopolnil Tim Gill, mednarodno priznani britanski avtor številnih publikacij na temo odraščanja ter svetovalec na področjih politik upravljanja, izobraževanja, vzgoje ter načrtovanja javnega prostora, prometa in urbanizma. Več o dogodku si lahko preberete v programu ter na povezavi.

Udeležba na dogodku je mogoča ob prijavi in plačilu kotizacije. Na dogodek se lahko prijavite preko spletnega obrazca, do 8. oktobra 2018. Vabljeni!