Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

VABILO: Podelitev nagrad in dogodek ob 30-letnici DKAS

Spoštovane članice in člani!

Označite si na koledarju 20. oktober 2022, ta dan bomo zvečer skupaj praznovali 30 - letnico Društvo krajinskih arhitektov Slovenije in obeležili Mednarodni dan krajine posvečen podpisu Evropske konvencije o krajini.
Letošnjo okroglo obletnico bomo začinili s Pecha Kucha[1] festivalom krajinske arhitekture in podelitvijo društvenih nagrad in priznanj.

Namen Pecha Kucha festivala je razkriti raznolikost področij, vsebin in načinov delovanja naše strokovne skupnosti. Na oder bi radi zvabili kolegice in kolege, ki delajo v kar se da različnih ustanovah, organizacijah in službah, z različnimi statusi in pristojnostmi delajo na zelo različnih področjih in nalogah, da skupaj prisluhnemo njihovim kratkim zgodbam in tako sestavimo enkraten kolaž delovanja slovenskih krajinskih arhitektov. Predstavitve se bodo razvrstile po domišljenem scenariju (sklope predstavitev bomo določili naknadno, na podlagi prejetih prijav) in bodo potekale pod strogimi časovnimi pogoji.

Za izvedbo dogodka potrebujemo vaše sodelovanje! Zato ste vsi zelo lepo vabljeni k sodelovanju s svojimi prispevki! Od vas pričakujemo kratek, dobrih 5 minut dolg za publiko po vaši presoji zanimiv prikaz vašega dela.

Svojo prijavo lahko pošljete do 23. septembra 2022 na email naslov info@dkas.si. V sporočilo (prijavo za DKAS Pecha Kucha) napišite naslednje podatke:
- Ime in priimek.
- Delovno mesto in zaposlitev.
- Približno št. let delovne dobe.
- S stavkom ali sliko ponazorite, kaj najbolj zaznamuje vaše delo.

Želimo si, da bi dogodek zaznamovalo res dobro vzdušje, zato vas vabimo da se odzovete v čim večjem številu.

[1] Pecha Kucha je oblika predstavitev, kjer se posamezniki predstavijo s prikazom 20 fotografij z vsako po 20 sekund komentarja, posamezne predstavitve pa povezuje moderator.

UO DKAS