Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

PRENOVA DEGRADIRANIH OBMOČIJ

11. maj 2011

V torek 17. maja 2011 Urbanistični inštitut Republike Slovenije organizira mednarodno konferenco z naslovom PRENOVA DEGRADIRANIH OBMOČIJ / BROWNFIELD REGENERATION - Konferenca projekta COBRAMAN. Organizirana bo v okviru mednarodnega projekta COBRAMAN (Manager Coordinating Brownfield Redevelopment Activities / Menedžer za kordinacijo aktivnosti pri prenovi degradiranih območij). Poleg projekta COBRAMAN bodo predstavljeni tudi nekateri uspešni primeri prenov degradiranih območij v Sloveniji in tujini: regeneracija Tobačne tovarne, revitalizacija tovarne ROG, Olimpijski park v Londonu.

Konferenca se bo odvijala v Mini Teatru na Križevniški ulici 1 v Ljubljani in se prične ob 9.00 uri. Potekala bo v angleškem jeziku in je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest je potrebna predhodna registracija. Prijavnico najdete na spletni strani projekta in jo pošljete na elektronski naslov najkasneje do petka, 13. maja 2011.

Vabljeni!

Projekt COBRAMAN se izvaja preko evropskega programa CENTRAL EUROPE, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

uredništvo