Za tiskalnik
Novice
Arhiv novic
 
 

Pazi!Natečaj

23. april 2013

V sklopu aprila, meseca krajinske arhitekture 2013, organizira skupina Pazi!park v sodelovanju z DKAS natečaj za izbor motiva in/ali slogana za promocijo krajinske arhitekture.

Išče se idejna rešitev – slikovni motiv in/ali besedni slogan, ki bo čim bolje zajel in predstavil poslanstvo in delovanje krajinskega arhitekta ter bo prepoznaven in nezamenljiv. Namen natečaja je aktivno vključevanje uporabnikov prostora v promocijo stroke preko različnih grafičnih in besednih izraznih sredstev, kot so: skica, slika, risba, besedna igra, skovanka in jih s tem spodbuditi k ustvarjalnem razmišljanju o aktualnih razvojnih trendih v prostoru. Nov sveži motiv in/ali slogan se bo uporabljal za promocijo krajinske arhitekture kot motiv na promocijskih tekstilijah, lahko pa tudi na drugih izdelkih, projektih in dogodkih v povezavi s krajinsko arhitekturo kot stroko in njenim področjem delovanja.

Natečaj se začne z objavo 23. aprila 2013 in zaključi z objavo rezultatov, ki bo predvidoma 13.5.2013 . Rok za oddajo natečajnih predlogov je 5. maj 2013 (do polnoči).

Dodatna pojasnila v zvezi z natečajem si preberite na spletni strani Pazi!parka in v datoteki Razpis MajcKA, vprašanja pa lahko naslovite direktno na Pazi!park na elektronski naslov: pazipark@gmail.com

Razpis MajcKA

Uredništvo